Une Petite Sailorette

S létem u mě přichází i nutkání nosit neustále pruhované věci. Mám desítky pruhovaných tílek, triček a šatů, hedvábné pruhované sako, nějaké ty pruhované boty, ale sukni jsem žádnou neměla. Když mi kamarádka (mimochodem, doporučuju sledovat její blog!) oznámila, že její milý jede do Ameriky na týden, nelenila jsem a objednala si k němu pár věcí z Urban Outfitters. A můžu říct, že za tu sukni jsem fakt ráda! Carolina Pettersson z MAC mě ihned přirovnala k jejich letní kolekci (a má trochu pravdu, viďte).

Inu, první ročník na vysoké škole je konečně (víceméně úspěšně) za mnou a teď zas tři měsíce prázdnin a z toho dva měsíce u moře, yay! Což mi připomíná - balení mě baví. Zvládnu to i docela rychle, v počítači mám uložený i takový "standardní" seznam věcí, na které by nebylo záhodno zapomenout (nabíječky, pilník, žiletka, pinzeta, roztok na čočky, sluneční brýle, pas, gumičky do vlasů, jedlá soda). Jasně, to vše se dá na místě dokoupit, ale ten počáteční facepalm za to nestojí.

P.S.: Jedete do Varů? Popřípadě jiné plány na tyto tři týdny? P.P.S.: Červená, modrá a bílá, prostě francouzská vlajka. Nebo chorvatská, že. A nebo ta česká, no. ; )

Sukně - Sparkle & Fade (z Urban Outfitters), tílko - H&M, baleríny - Esprit, rtěnka - MAC

Fotky - Vítězslav