It's the final countdown!

Je úterý. To znamená, že odjíždím popozítří. Ještě mám skoro 75 hodin, to jde. Nic nestíhám. Uklízet doma, aby to zas nevypadalo, že si meteor odjel na dovolenou (jako každoročně) a žehlit si tuny oblečení - popřípadě mrkat na tatínka, aby mi něco vyžehlil, protože jsem na žehlení levá. Měla jsem tři hromady věcí na vyžehlení, tak jsem je rozdělila na dvě - (pod)zimní oblečení, co ještě počká, a to letní, co si s sebou beru. Nevěřili byste, na kolik zapomenutých věcí jsem narazila, hurá, úlovky ze Stockholmu, podzimní kabát atp. Dále se samozřejmě potkat se všemi, kteří za mnou v létě nepřijedou - a tudíž je dva měsíce neuvidím, navštívit své oblíbené podniky, které to beze mě také určitě celých sedm osm týdnů nezvládnou.

Dneska si jdu konečně koupit dioptrické brýle. Taky bych si měla koupit nějaké pořádné plavecké, do starých mi teče voda. Opalovacích krémů mám skoro dva litry, snad to bude stačit. Ručníky, sandály, žabky, šortky, sukně, šaty, tílka, sluneční brýle, snad jsem ready. Už jste viděli moje nové "neoprenové" plavky? Ne, nebudu se v nich opalovat, come on!

P.S.: Outfit je z jednoho chladnějšího červencového dne, kdyby se někdo divil.

Tílko - Maria Francesca Pepe x Topshop (je k němu i řetízek/nacvakávací písmena), podprsenka - Intimissimi (krajka vypadá dobře pod širokými tílky!), šortky - Mango, bunda - Zara, řetěz - D&G, boty - Asos, taška - Mango, sluneční brýle - H&M, rtěnka - MAC