Stan pro dva

Nejsem těhotná, jenom jsem si pořídila velký černý netopýří stan. Je z Asosu, kde jsou teď poslední slevy - a se super_tajným kódem WOW20 vám jde dalších 20 % dolů před placením - na stránkách sice nabízí jen kód SUPER10, ale WOW20 je přece jen víc. A pokud vám náhodou tenhle kód nepůjde, někdy to blbne, tak si i pro příště zapamatujte, že stačí zadat HELP10 nebo HELP20 a všechno bude fajnový. Ne, HELP30 bohužel nefunguje. Stan se mi líbí, možná s ním zvládnu i odletět. Jednou. Třeba. Hlavně je z viskózy a tu já mám nejradši.

To mi připomíná, jak jsme s kamarádkou v létě řešily naše oblíbené materiály. Já se chvástala tou svojí viskózou a kůží a hedvábím, vzpomínala, co všechno z té kůže a hedvábí mám, rozplývala se a i roztávala na těch 35°C. A ona... "Hm. Tak asi polyester. Všechno, co mám, je vyrobený z polyesteru. Jo a občas nějakej ten akryl. Takže to jsou mý oblíbený materiály." Tak jsme se zasmály, haha. Ale na tom vlastně není nic vtipnýho, polyester není fajn. Nemám ho ráda. Jo, taky z něj samozřejmě něco mám, vo-tom-žádná, ale rozhodně by polyester neměl zastávat většinu vaší skříně. Říkám já.

P.S.: Občas nechci, aby ten stan vypadal tak stanovitě, tak ho převážu provazem. Široký výběr mají v provaznictví na Újezdě, milá paní prodavačka ráda poradí a nechá vás točit si lano kolem pasu, jak jen budete chtít. Ceny v klidu (nevím, kolik normálně stojí provazy, ale přišly mi v pořádku), prostor sice malý, ale zas tam najdete všechno. A vzpomněla jsem si tam - nevím proč - na Nového Robinsona. Tu počítačovou hru. CD jsem měla z jakéhosi herního magazínu a musím říct, že to byla jedna z mých oblíbených her. Robinson tam furt šmejdil po nějakých provazech, pravda. Hned bych si to zas zahrála!

Stan - Asos, punčocháče - H&M (ideálně tenké - minulý týden se hodily), taška - Mango, boty - Asos, provaz - Újezd, šála - Gant by Michael Bastian

Fotky - Adlinka