Pruhovaní inženýři

Vždycky jsem milovala pruhy. A kdo ne? Kdybych si poskládala všechny své pruhované věci k sobě, určitě by zaplnily půl skříně, ať už by šlo o trička, svetry, šály nebo o ponožky, spodní prádlo a šaty. Proto, když mé oko padlo na kolekci bot J.W.Andersona pro Aldo, řekla jsem si, musím je mít! Nechala jsem si to pár dní projít hlavou a došlo mi, že by vlastně byly hrozně nepohodlný a nevynosila bych je. Wow, racionální Boo, to tu ještě nebylo. Ale pak! Pak udělal J.W.Anderson kolekci pro Topshop a to jsem musela mít bez rozmýšlení. Šaty s tajnými kapsami a tajným knoflíkovým zapínáním... Check. Pruhované kalhoty, kterými si stále ještě úplně nejsem jistá... Check. Nemám je raději vrátit?

A když už jsme u těch pruhů... Je tu Sephora vánoční kolekce, yay! Chtěla jsem si objednat lak se zlatými částečkami z American Apparel, jak jste si možná všimli na FB, ale nakonec jsem se "spokojila" s tím ze Sephora sady laků, který je nepřekonatelný, fakt to jsou kousky zlata. Nebo něčeho. ; ) Zlatý sprej se třpytkami využiju hned dnes večer, doufám, že si mě Žbirka díky tomu všimne! Ta věc napravo jsou tři štětce na oči, které nedrží silou vůle, ale díky magnetům (dost silným, musim říct, i na 4-5 cm se k sobě přikutálí. Sprchový peeling ani lesky jsem ještě nevyzkoušela, ale obojí to voní jako moje dětství. Sladce.

P.S.: Jako bývalá sběratelka gumových kachen mám pro vás tip. Sephora nabízí vibrační kachničku za necelých sedm stovek. To chcete.