Mám ptáka

Michael Bastian je úchyl na ptáky (ale no tak, nechte toho, Michael je heterosexuál), před rokem to byl kardinál červený a letos je terej modronohý tím, kdo se objevuje na všech cedulkách jeho kolekce pro Gant. Terej je anglicky booby, to mě dost pobavilo. Jinak mně se tam ti ptáci TAK líbí! Jednu MB šálu jsem si v Gantu koupila skoro jen kvůli tomu. Abych se na toho ptáka mohla jednou za čas podívat. : ) V létě byly na cedulkách palmy a slunce, to tak hezký jako ptáci nebylo. Jednoho ptáka, ač z nebastianovské kolekce, mám taky - na saku.

Bastian žere ptáky, já zas žeru jeho. Příští jaro a léto strávíme na Galapágách - tam, kde Charles Darwin vytvořil celou teorii evoluce. Dobrý, ne? A proto se hezky všichni oblékneme jako badatelé, abychom do té divoké přírody zapadli. Baví mě, že Gant tu snad poprvé používá technické materiály, jako je síťovina a nylon, vypadá to hodně dobře. Maskáčový vzor mě neba, přijde mi moc drsný, ale Bastian svoji kamufláž vytvořil z listů a... to už je jemnější a pro mě skousnutelnější. Šedé dávám v kolekci velké plus, křiklavě žlutá a červená mě dost překvapily, ovšem pozitivně.

Za pár měsíců se těšte! Já už si vzala do hlavy, že tmavě modrý (skoro černý) svetr s obrovskou bílou hvězdou musím mít, co na tom, že je pánský... A teď mě omluvte, jsi si upéct gantovské cuketové brownies a cookies s kiwi.

P.S.: Přechod v Jindřišské se asi rozhodl, že mi ty koženkové kalhoty z H&M nesluší. Či co. No, aspoň jsem neměla punčochy, to bych byla silně roztržená spíš já.

Kalhoty - H&M, sako - Gant, boty -

Asos

(dneska tam ještě platí kód na slevu 20 %: FBSHOPSAVVY), taška - Mango

Krásné fotky:

Marie Bartošová