Macaté klacky

Kdysi na gymnáziu na jedné hodině angličtiny začal spolužák popisovat nějakou paní z obrázku, či videa, to si teď nevybavím. Řekl o ní, že je "fat". Říct o ženě, že je tlustá, je prý nevhodné, poučila nás angličtinářka. No ale jak jinak to říct? V češtině je sice tolik výrazů, ale všechny jsou dost děsný. Podle mě. No ale angličtina má krásné "plump" a "chubby". Chubby woman zní už tak nějak líp. Spíš než jako nějakou kopu sádla si představím pani, u které je za co chytit. Nic proti ničemu. Že stick znamená klacek, hůlku a že tak víceméně můžeme nazvat všechno, co má tvar tyčky, asi všichni ví.

Chubby Sticks, vítejte na scéně. Je prosinec, takže s klidem v srdci a duši můžu říct, že jsem našla kosmetický produkt roku. Jestli je jedna věc, kterou si ještě do konce světa musíte pořídit, tak je to právě Chubby Stick od Clinique. Odstín už je na vás. Já zjistila, že mi jeden nestačí, tak jsem si musela skočit pro druhý. Máma má taky dva, ale ty jemnější (Curvy Candy a Oversized Orange). Two Ton Tomato je naprosto nádherně červená 'pastelka', vypadá na rtech přirozeně, jak kdybyste snědly (i -li) kilo malin. Neobarví zuby. Hydratují (bambucké máslo a mangový + olivový + slunečnicový + jojobový olej). Když náhodou přetáhnete, neva, na kůži kolem to není poznat, pigmentace je silná jen na rtech. Proto si jimi ráda přetřu pusu i za chodu bez zrcátka. Pudgy Peony je moje oblíbená jasně růžovo-fialová, tu musíte zkusit.

P.S.: Na FB Clinique jsem si všimla, že je teď mají ve Vánočním setu za 650,-. Pět kousků! Zítra pro ně letím, snad je ještě budou mít.