Margiela den

Hlavní zpráva dnešního dne - Google Reader za tři měsíce končí, takže pokud vás blogísky, které sledujete pomocí Google Friend Connect baví, a nechcete, aby vám články unikaly, importujte si je všechny do Bloglovin' - nejsnadněji přes tento link, popřípadě konkrétně můj blog najdete tady. Dík! Já o vás taky nechci přijít.

Outfit je z minulého týdne. Jo, z toho týdne, kdy bylo dvanáct-čtrnáct stupňů, svítilo sluníčko a lidi odhazovali kabáty a zimní boty. A teď máme půlku března a teploty jsou zas pod nulou. Jupí. Dlouho jsem si na sebe nevzala jenom-nové-věci /poprvé, podruhé na sobě/! : ) Bundu jsem si koupila v listopadu/prosinci, je boží, možná si ji pamatujete z článku ze Simple Concept Store. Svetr je ze Zary, koupila jsem si ho nedávno ve slevách a líbí se mi, jak je průsvitný. A samozřejmě materiál - viskóza a len jsou vždycky kamarádi. Triko a kalhoty jsem si objednala z německého H&M a nechala si je poslat k Evě Lili do Berlína, převeliké díky! Taška je z mého oblíbeného Asosu, prsten Antipearle potřebuje, myslím, každá dívka a žena! MAC rtěnka je moje nová oblíbená, už ji nesundavám. ; ) Fotky má na svědomí Honza Skrášek, co na ně říkáte?

Top - Maison Martin Margiela x H&M, svetr - Zara, bunda - Maison Martin Margiela x H&M, boty - Maison Martin Margiela (MM6), kalhoty - H&M, taška - Asos, sluneční brýle - Ray Ban, prsten -

ANTIPEARLE, rtěnka - M.A.C. /Dazzle Lipstick - Caliente/