Vůně domova

Kromě toho, že se v bytě ráda obklopuju hezkým oblečením, botami a šperky, nějakou tou soškou, lampou a podobně, mám ráda i všechno, co nádherně voní - svíčky, vonné difuzéry a květiny. A protože mě nebaví pobíhat po městě a hledat perfektní svíčky, radši strávím hodinu na internetech v recenzích a objednám si to pravé ořechové, nejčastěji ze Zootu, protože mi vyhovuje, že když si objednám někdy dopoledne /třeba ve škole/, tak už to je pro mě odpoledne připraveno hned pod školou - na Hlaváku, v Zoot výdejně radosti, kde to štěstím vážně srší! : ) Ačkoliv je teprv půlka semestru, objednala jsem si budivou svíčku Parks London /60% slevě nešlo odolat/ a ač je to zvláštní, mám pocit, že opravdu funguje. To budou ty citrusy! Jíst bych je neměla, ale o čichání nikdo nic neříkal. A hned se mi líp soustředí, takže pokud s tím máte problém jako já a pokud často zbytečně prokrastinujete, protože nemáte sílu na nic, tak si jednu taky objednejte a bude vám líp. Slibuju. K tomu je naprosto přírodní, žádný parafín a ropa, hoří 60 hodin a netestují na zvířatech. Nevýhody? Nejsou. ; )

Na první fotce jsou vedle svíčky nádherné květiny, které jsem dostala k narozeninám. Nejkrásnější kytice tohoto roku, musím říct! Svíčkám Roberto Cavalli jsem věrná už docela dlouho a vím, že s nimi nelze šlápnout vedle, k tomu jsou na Zootu s asi 80% slevou, což je neuvěřitelný, alespoň pro mě. A Parks difuzér je asi tou nejlepší vonnou věcí domů, co existuje. Je to taková tekutina v lahvičce, do které dáte ratanové tyčinky a ty pak jednou týdně obrátíte, skrze ně se vůně vypařuje a voní to božsky.

Ráda mám kolem sebe i zeleň, takže když mi rozmilý Vojta z Gantu předevčírem přivezl kytičku, byla jsem přešťastná, jaro u mě doma, yes! Doufám, že se ty hyacinty brzo probudí k životu, děkuju!