Botanicky boží

Že já se obtěžuju brát si fotoaparát někam, kde je Martin Faltejsek. No co, jsem poučena pro příště, že ty nejlepší fotky budou vždycky od něj. Původně jsem sem vložila tři své - podle mě silně povedené - ale mezi těmito všemi ostatními překrásnými svítily jak zlaté zuby. H&M Conscious Exclusive je jednou z těch fakt wow kolekcí, které člověk musí mít skoro celé. Včetně paruk z figurín. Nejkrásnější jsou ty dlouhatánské modré šaty, v těch bych pořádala čajové dýchánky a občasné pikniky... Mmmmm! Prostředí botanické zahrady bylo magické, mohla bych tam trávit celé hodiny (ok, tomu tak i bylo). Naposledy jsem tam byla ještě někdy snad v minulém tisíciletí - a teď vůbec nechápu, jak jsem botanickou a všechn ty papoušky mohla takové roky opomíjet.

Moc se mi zamlouval i dress code - botanically chic. Říkala jsem si, že ze sebe udělám kýč světa, vezmu si tričko s motýly, kalhoty s květinami, do uší třešně, banánovou bundu a na hlavu věnec z květin. Nakonec jsem skončila jen s těmi kalhotami a náušnicemi. Všichni na sobě měli nějaké kytičky (čtyři muži dokonce přišli ve stejných bundách), Eduard šel celý v černém za pohřební květinu, Martin Váša přišel s květnatým slovníkem, Miloš Harajda zas s květinovou duší. Bylo to bezva!

O catering se jako vždy postaralo Zátiší (zdravím svého oblíbeného číšníka a čtenáře!). Jednohubky na špejli - losos, králík, jarní nádivka, kuře a grilovaná zelenina; dále potom mrkvička ve svařeném pomerančovém džemu, jednohubky s pstruhem, BOŽSKÝ KRÁLÍK NA ČIPSÍKU, ostrá tomatová polévka s celerem, salátek, dortíčky, pistáciová a mangová zmrzlina... Mám hlad. Už zase. Pokud vás zajímá, jaké pochoutky připravili loni, tak klik sem, tadyhlenc a taky semhle. A předloni!

P.S.: Teď jsem se vrátila z vaflové párty ve FRESHLABELS, kam za mnou přišla dívenka, co mě čte už dva roky (takže půlku času, co ten blog mám), to není vůbec krátká chvíle! Posílám pozdrav děvčátku, co to se mnou vydržela takovou dobu. ; )