Dám dolar tomu, kdo mi zajistí teplé počasí.

Tak tady je ten slibovaný jelen. Byl v sadě s králíčkem, liškou a sovou. Nejvíc ale nosím buď toho jelena nebo králíka.

Tlustý svetr je po tátovi a v zimě opravdu zahřeje, nemá smysl si na něco hrát tenkými stylovými svetříky. Podobné člověk najde určitě i v secondhandu nebo v šatníku svých rodičů či prarodičů. To bílé puntíkaté je "playsuit" z H&M. Kabát je také velmi silný a teplý, má tříčtvrteční rukávy, stál čtyři stovky (z původních dvou tisíc, opět povánoční slevy) a na mně jste ho na blogu viděli už nesčetněkrát : ) A...kabelka? Nepotěším vás. Takovou asi těžko seženete. Zkuste procházet antiky, starožitnictví, vetešnictví... projíždět aukce... a třeba se poštěstí! Nejlepší je na ní ten zámek.

Baby, it's cold outside! And thanks God (or actually thanks dad) for this thick sweater. It's like the thickest sweater in the world. My dad wore it as a young lad, then my mum wore it.. and now it's my turn! I guess all of you can find such sweater in your parents' wardrobes, right?

Coat - H&M, playsuit - H&M showroom, sweater - dad's, headband - Sonia Rykiel for H&M, tights - Marks&Spencer, leather boots - Zara, bag - antique shop, rings - Asos + H&M