Fashion Days Pop-Up Outlet

Idea pop-up prodeje mě vždycky bavila. Ať už v seriálu 2 Broke Girls, kde se děvčata snažila prodat na dámských toaletách turistkám prsteny, nebo v tom reálném životě občas se objevující obchody všech možných návrhářů. Ode dneška do čtvrtka máte možnost navštívit dočasný outlet serveru Fashion Days v OC Harfa. Já osobně jsem si zatím na FD nic nekoupila, ale nechala jsem se zlákat pozvánkou na otevření jejich pop-upu. Ačkoliv jsem tam utratila nekřesťanské peníze, odešla jsem domů s horou dokonalých kousků (au, moje ramena a záda). Kabát Love Moschino, kufr Piquadro, boty Badgley Mischka, trička Amplified, řetěz D&G, batoh Naoto Fukusawa, teplákovka Freddy a svetr CK Jeans. Nemohla jsem to tam nechat! : )

Krom výše zmíněných značek tam najdete i spoustu dalších - Converse, Marina Yachting, Diesel, Gas, Emanuel Ungaro, Original Marines, GF Ferré, Gant, Pilgrim, Storm, Kenzo, American Vintage, Mandarina Duck, Zu Elements, Levi's, Attrativo, Steve Madden, Ragwear, Superdry, Phard... A moje paměť už lépe asi neposlouží. Ceny vidíte dole na fotce (v barevných bublinách), za 125,- koupíte akorát tak Paris Hilton chlupaté rukavice nebo Levi's ponožky, za 250,- už většinu šperků, mikin, svetrů, triček, spodního prádla a šatů. 375,- stojí většina kabelek a kalhot, 500,- ty "lepší" svetry, šperky a šaty, 750,- pak kabáty a bundy... a za tisícovku, tisícovku a půl koupíte snad celý svět (kabáty, sluneční brýle, hodinky).

Za sebe návštěvu opravdu silně doporučuju, já se tam snad ještě jednou stavím, jelikož se zboží stále obměňuje, tak se třeba potkáme!