GANT = VSL

GANT a já. Já a GANT. A Beáta samosebou, bez té by to nešlo. Jsme nerozlučná trojka. Michael Bastian se inspiroval americkým sitcomem The Brady Bunch ze sedmdesátých let - představil si, jak by vypadala jejich ideální dovolená na Hawaii (i když tam sám nikdy nebyl). Melounky, hrošíci a želvičky, jo, tak nějak by se asi 'bredíci' ohákli na Havaji... A opičky! Určitě si vzpomenete na tři opice - neslyším zlo, nemluvím zlo, nevidím zlo. Michael přidal čtvrtou opici 'neesemeskuji zlo', která drží BlackBerry. Dobrý, ne? Mně se stejně nejvíc líbily šaty (ano, většina z vás můj oblíbený vzor uhodla) z GANT Collection, které si na jaře budu muset pořídit, bez nich do Chorvatska neodjedu. Plus tedy všechna saka z GANT All American Prep. Taky plánuju celý byt naplnit polštářky, prostíráním a nádobím z GANT Home... ach.

A jídlo v GANT showroomu? Naprosto božské. Toasty s lososem a mangem, sendviče s kuřetem a banánem, ananasovo-kuřecí polévka, tortilly s krevetami, hovězí a kuřecí na mini špejlích, čokoládová a piña-coladová pěna... a koktejly, co srdce a hrdlo ráčí.

Na fotkách mám na sobě Topshop boty a GANT šaty, brýle a klobouk. 2., 5., 8., 12. a 19. fotka pochází z dílny Marie Bartošové pro GANT.