Ostnatá party

Dny mi ubíhají jak Míša Pavláskovi. To máte tak, do odletu odpočítáváte hodiny, musíte se učit na testy (a některé si napsat o týden dřív, protože tu nebudete), čekat na PPL (a cestovní balíček krémíků a micelárky na deset dní od Biodermy), do prací a pro výplaty, do Al Dente na něco na zub, do Gantu kupovat dárky strejdovi, když už za ním ten táta jede… Samozřejmě na školní aerobic, jelikož máme nulovou absenci, na povinnou exkurzi po Žižkově (alespoň už vím, kde se narodil Ježek), na další exkurzi na Konopiště a do Benešova a do Vrchotových Janovic a do Vlčkovic (poslední destinaci vřele doporučuji). Snad si v tom Stockholmu trochu odpočinu (jistě, u těch čtyř seminárek, co tam musím napsat).

A protože jsem zapomnětlivec, co se do té své děravé hlavy mlátí u duty free shopů, napište mi, prosím vás, co si nesmím doma zapomenout zabalit. Kartáček a pilník zapomínám vždycky.

A ne, v tomhle jsem ven nešla, v těch botách se přece nedá chodit. Boty tedy Kandee, šaty a čelenka z Topshopu, krása nesmírná k dostání možná tak ve vašich očích. Pokud vůbec.