Plavky.

Za dva týdny už budu na cestě k moři, kde strávím skoro dva měsíce, takže je potřeba se vybavit plavkami (a obrovskými plážovými ručníky, opalovacími krémy, knížkami, klobouky, slunečními brýlemi, vedru_odolností.. a nějaký snědý mládenec už tam na mne snad bude čekat). Každý rok si koupím jedny plavky v Marks&Spencers a jedny v H&M + nosím ty z minulých let a docela mi to stačí. Ale..!

Kamarádka, co žije v Malajsii (a už od ní mám zuby), mi poslala link na tenhle internetový obchod - The Orchid Boutique. Asi proto, aby mě pěkně před létem potrápila. Zcela vážně přemýšlím, že si nějaké objednám. První problém - to do konce června stejně nedojde! Řešení - každý týden mi tam stejně posílají věci, takže to by nevadilo. Druhý problém - co když mi nebudou sedět! ..ale jo, určitě budou. Dobře, dobře, nalijme si čistého vína. Největším problémem je pro mě neschopnost vybrat si ty pravé. POTŘEBUJU VŠECHNY. Mými favority jsou značky Maaji a Agua Bendita /ta má i super stránky/, ale i ostatní jsou och_ach. Ty ceny nejsou zrovna nízké, ale věřila bych, že budou dost kvalitní.

Některé plavky mi vzorem připomínají Gaudího a jeho Parc Güell, jiné klasický Missoni vzor. Modelky zrovna nejsou podle mého gusta, pózy taky ne, ale to asi musí být.

Jaké plavky nosíte vy, kde (a kdy?!) je kupujete?

The best swimsuits ever!