Voním jako Karl.

Karl Lagerfeld + Sephora = láska.

Dva laky. Černý a zlatý, nesmrtelná kombinace, jedna z mých nejoblíbenějších. Balení - perfektní. Krabička s Karlem, kterou teď používám na malé náušnice, mě přilákala na první pohled. Na samotných lacích jsou Karlovy citáty -

«La mode n'est ni morale ni amorale, mais elle est faite pour remonter le moral.» a «Mon plus grand luxe est de n'avoir à me justifier auprès de personne.» Já francouzsky neumím, maminka mi řekla, že je to nějak podivně formulované, Google Translate taky podivně překládá, takže pokud umíte francouzsky, zkuste mi to nějak hezky vysvětlit... Inu, dále k lakům. Jsou vyrobené ve Francii, i když to z nich extra fajnovky nedělá - kvalitu bych přirovnala ke klasickým lakům z drogerie. Za dva tři dny už se loupou, nanášení taky nic extra... jinak celkový design skvělý. Popravdě nevím, co jsem od nich očekávala, nejsou ŠPATNÉ, jsou prostě normální. Schnou pomalu, loupou se rychle. Klasika. Ale ta zlatá je taková kovová, to se mi líbí. Aspoň něco ; )

Nevadí, popojedem. Parfém Karleidoscope. Název? Miluju. Je dokonalý. Nemám slov. Balení = opravdový kaleidoskop (sice ne moc funkční, jelikož je plastový, mé oblíbené skleněné nenahradí, ale jako hračka fajn). A jak voní? Nechám mluvit Karla: “A fragrance is not made to be explained by words.” a má pravdu. Kdo z nás vlastně pořádně ví, jak voní pačuli, tonka fazole, benzoin Laos orpur (to je sakra co?!) nebo frézie? Já teda ne. Běžte si to do Sephory alespoň očichat : )

(30 ml za 1190,- a 60 ml za 1890,-)

Dále budou k sehnání i stíny (990,-), taštička, SNĚŽÍCÍ TĚŽÍTKO (chci říct snowglobe, další překladatelský oříšek... sněhová koule? To né.), KTERÉ DEFINITIVNĚ POTŘEBUJU a podivný plyšák na takové to domácí mazlení. Snažila jsem se najít na Internetech ceny, ale našla jsem jen ceny stínů a parfému, takže zbylé ceny se dozvíte asi až v obchodě /kolekce je tam k dostání už od včera/.

Zaujalo vás něco z ní?