Vyhraj písmeno!

Když se mě kdysi dávno můj kamarád Jakub zeptal, jestli by se mi líbilo mít plyšový písmeno, docela mě to pobavilo. Říkal, že zrovna nějaký látkový písmena šije. To jako s jehlou a nití? ; ) Ale tak žejo, kejvla sem a teď mám najednou písmenových polštářů doma hromadu. Z Jakubova rozkošného Typolandu. A strašně bych si přála, abyste jich taky doma měli hromady. Tak jsme s Jakubem dali hlavy dohromady a jeden z vás má možnost získat jakékoliv písmeno dle svého výběru (ať už plyšové, nebo látkové) a další dva dostanou 50% slevu na cokoliv. Já bych si z těch písmen nejradši postavila hrad...

Inu, co pro to musíte udělat? Nic složitýho. Lajkněte Typoland (a rovnou i , když už jste v tom lajkování) a pod tuhle fotku napište, jaké písmeno a v jaké verzi (plyšové, látkové) byste si přáli. Jo a taky proč! : ) To samé můžete napsat i sem do příspěvku, zdvojnásobíte si šanci a spíš si toho všimneme. Výherce bude za týden zveřejněný na FB Typolandu, tak to čekujte.

P.S.: A pokud vás neba soutěžit, tak si rovnou nějaký to písmeno kupte. S kódem sandra10 máte z celé objednávky deset procent dolů. ; )