7

Been tagged by Alenka and Zu, so I guess this really means something. / Fakt dík, holky! ; ) Fine.

1. Mám ráda kožené věci. Mám pár drsných kožených bund jako správná rockerka, většina mých bot (vyjma conversek atp.) je kožená, mám kožené tašky a taštičky, kožené pásky... Dokonce i přezka na tomhle "ponču" je kožená! Kůže vydrží, je kvalitní, odolná... Těžko bych nosila boty/tašku z minulého tisíceletí nebýt kůže. / Leather rocks.

2. Nevím, čím to je, ale v herních automatech typu vhoď dvacku a vyhraj plyšáka... Mám opravdu štěstí. A pár těch plyšáků mám doma, zas tak často na poutě nechodím a zas tak moc plyšáky v oblibě nemám. / I'm so luckyyy.

3. Ještě před pár lety jsem hnědou nemohla ani cítit. Teď je to jedna z mých nejoblíbenějších barev a dle mě je esenciální v každém šatníku. A miluju aktovky, žejo. Tahle je..ano... překvapivě kožená. / Brown is the best color.

4. Zázvorový tonic je jediné pití s bublinkami, co mám ráda. Cola, Fanta, Sprite... to všechno se může jít vycpat. Ještě mám teda ráda Oranginu, pravda. / Drink ginger ale.

5. Mám ráda masky, jsou zábavné. Mě stejně vždy prozradí vlasy, ale ráda bych zažila tady v Praze někdy takový ten pravý americký Halloween. / I like to be eeeeeeeeeery.

6. Vyrábím šperky z lega, starých mincí, hraček z Kinder vajíček, pogů, počítačových součástek... Vlastně všeho, co kde najdu. Ale o tom třeba jindy... / I'm so crafty. : )

7. Miluju kečup. Miluju všechno s rajčaty. Caprese. Všechny těstoviny s rajčaty. RAJČATA PROSTĚ. Ale neměla bych je jíst, nemám na ně přímo alergii, ale doktor mi to doporučil. (stejně je jím..) / Ketchup is tasty.