Isabel Marant pour H&M

Určitě jste toho o této šarmantní kolekci Francouzky Isabel Marant pro H&M četli a slyšeli víc, než je zdrávo, tak se budu soustředit (jak netradičně) pouze na sebe. Od bot jsem toho moc nečekala /na rozdíl od Margiely pro H&M, odkud jsem si odnesla tři páry/, ale nakonec si ty lodičky s flitry ukradly mé srdce jen pro sebe. Jako kdyby volaly "straky, skočte do nás!" a takovému volání botových sirén nejde odolat. Ty svetry, co máme na první fotce, jsou skvělý na doma k telce, zahřejou i v tom nejchladnějším listopadu (který zcela jistě není letos) a cítím se v něm jako něco mezi lamou a pulim /rasa, jejíž název jsem do včerejška neznala, dík!/ - takže takovej must-have do studené chatičky. Stříbrný náramek za necelých šest stovek potřebujete jak vy, tak já, bez debaty. Oboustranná bunda se v šatníku taky neztratí - a za jedny peníze tak máte prakticky dvě bundy, takže to berte tak, že si kupujete dvě bundy s 50% slevou, které vám ve skříni ale zaberou polovičku místa, co by zabraly dvě. Dobrý, ne? Je vidět, že jsem maturovala z matematiky, co.

Skvělou zprávou pro nás, co měříme o ždibet víc než metr a půl, je to, že ty holčičí a klučičí boty jsou snad až do 39 a oblečení u děvčat až do 170 cm /ehm, super, v patnácti letech mají děvenky měřit metr sedmde, paráda/, takže se do všeho vejdeme skoro všechny a všichni. Merci pour cela, Isabel! Aneb hurá do H&M Na Příkopě čtrnáctého listopadu!

Jsem hrozná, ale stejně jako minule jsem nemohla odolat cateringu Zátiší. Sendviče s grilovanou zeleninou a guacamole, mini hamburgery, dokonale šťavnaté hranolky s domácí majonézou, zas ta pistáciová (a tentokrát i jahodová!) zmrzlina, mini větrníčky a mini indiánky a mini laskonky, jednohubky z řepy a taky mini lívanečky se šunkou... Neříkejte, že vy byste jim to tam nechali. Vidím, jak vám teče slina! ; )) Jo a ty květiny, ach!

">

Na samém konci tu máme

Paulíny

approval! : )

Fotky mě s

Martynem

jsou od

Terézii

a

Adlinky

. : )