Nána Banána

Pro tuhle Topshopáckou banánovou bundu jsem se rozhodovala hodně dlouho. Tři dny. Nakonec jste mě teda přesvědčili, že jako jo-o. Tak teda jo. Mám ji dva týdny, z toho jsem čtyři dny v Chorvatsku, ale těch deset dní, co jsem byla v ČR /Praha + MFF v KV/, jsem ji ze sebe nesundala. Ve dne v noci jsem ji měla na sobě, na festivale budila velkou pozornost. Ještě aby ne, žejo, od toho ji Topshop má, ne? Jak se říká, na festival je tahle bunda jako vyšitá (nebo ušitá)! A k tomu mi s ní ladí Happy Socks, který má asi už jen Vojta Dyk.

Z nových Conversek jsem nadšená, nejspíš víte, že jsem jejich sběratel, často ale dost konzervativní. Nemám moc ráda takové ty s nízkou podrážkou, nemám ráda ty kotníčkové... A vždycky mě trošku rozčilovalo nazouvání, když jsem zrovna po ruce neměla lžíci. Buď si odkrvíte/překrvíte prst a pak to takový dvě minuty není úplně příjemný, nebo si sešlápnete patu a to je taky blbý. Konečně ale někdo přišel s řešením - pata na gumu. No hurá! Když jdu někam jen pár metrů (vedle do pekárny nebo na balkon), tak paty zašlápnu (přešlápnu?) a dobrý. V létě si člověk sundavá a nandavá ty boty nějak víc než během jiných ročních období, aspoň já teda jo, takže tenhle nový model Shoreline jsem uvítala s otevřenou náručí, yay!

Banánová bunda - Topshop, kalhoty - H&M, top - Topshop, tenisky - Converse Shoreline, sluneční brýle - Ray Ban, ponožky - Happy Socks z

Urbanluxu

, taška - Mango