Offline

V pátek večer jsme s Janem šli do Archy na EKG, nečekala jsem od toho vlastně zhola nic, o to víc to pak vlastně bylo dobrý. Potom jsme si dali nějakou tu skleničku vína a já dostala chuť na smažák z Václaváku, prý to tu mám zmínit. Smažák jsem si dala, s majonézou, jasně, pak nás čekala FAMU Mikulášská. Naposledy jsem teda nějak sáhla na mobil kvuli fejsáči a instáči kolem desátý, pak už jen obligátní smska mamince a tím to haslo.

Usnuli jsme kolem třetí v noci, vstali asi v 7:20, zmatená snídaně a klasicky skvělé sobotní vajíčko na hniličku (hnilička byla přezrálá měkká až kašovitá hručka, vejce po 4.5 minutách vaření ji teda konzistencní připomíná). A hnilička je i hanlivé označení pro slabocha, takže až zas někdo nebude chtít někam jít nebo něco udělat, tak mu můžete nadávat do hniliček. Ten mobil jsem si nechala ráno u chlapce v autě a zjistila to asi až po hodině a půl, když už byl na půl cesty do Olomouce. Nedá se svítit, budu bez mobilu.

Karty na stůl, nebyla jsem bez mobilu zcela, jen bez kontaktů, bez internetů, bez her, bez online interakce. Maminka mi půjčila svůj mobil, do kterého jsem si uložila akorát tak číslo na kluka a na kamarádku, ke které jsem na víkend jela. Víte, jak to bylo krásný? Na začátku sice panika, strach, nejistota, co budu dělat, ale pak to byl klid a pohoda. Ve vlaku jsem si četla celých 70 minut bez nutkání se podívat na nový statusy a fotky (stejně bych jen v duchu nadávala na signál na kolejích v polích). Hráli jsme si s pejsky a činčilami, vařili (dochucovali...) dýňový krém, seznamovali se na zámku (ze kterého je "music club") a dýchali čistý vzduch. Je dobrý čas od času, třeba i nechtěně jako já, vypnout a odložit všechny internety a +- všechnu elektroniku (kardiostimulátor nechte zapnutý).

P.S.: Pivo není mé, to bych nedala.

P.P.S.: Jedna bonusovka jen pro vás.

P.P.P.S.: Na předposlední fotce vidíte kus věnce, který jsem si vlastnoručně ozdobila na skvělém IKEA workshopu minulý týden, cítila jsem se jak největší šikulka! ; )) A ty lištičky potřebujete.

Sukně -

Isabel Marant pour H&M

Top -

Zara

Svetr -

Benetton

Kabát -

ASOS

Kabelka -

H&M

Boty -

G-Star RAW

z

Answear.cz

Punčocháče - vůbec nevim odkud, ale zatrhly se a nesnášim to, tak jsem si pak šla koupit záložní skoro stejný

Penti

(na

Václaváku

)

Prsten -

ANTIPEARLE