Rozvážně, ale odvážně

Dnes dvě věci, které bych se loni asi neodvážila udělat. Zaprvé: mám poslední (tý)dny trošku rozjetější ekzém, takže nosím brýle a raději se nefotím, kdo by se na to chtěl koukat. A já jsem se rozhodla, že vám ukážu jeden z těch lepších dní a trošku jsem si ve Photoshopu ty fleky zesvětlila, žejo. ; ) Takže tu máme poprvé celý outfit s brýlemi, ve kterých se moc necítím, tak... to jen taktně přejděte. A zadruhé? Rozhodla jsem se začít pít kávu. Nebo se o to alespoň pokusit. Na pomoc jsem si vzala coffee mastera ze Starbucks, který na mě šel opravdu jemně, až mi to skoro i zachutnalo. Děsně jsem se bála hořké pachuti v puse po napití se, ale ta se nekonala. #hurá Vyzkoušeli jsme i pár dalších káv (a zamilovala jsem se do Chai Tea Latte!) a nějaký ten dortík. Ty dorty jsou tam všechny naprosto dokonalé, nechápu, že jsem je opomíjela.

A proč vám to tu všechno říkám? Protože je tu kampaň #sneakerswould od Converse, takže odhazuju svoje zábrany, pouštím se do kafe a vyrážím do světa s ekzémem. Může se vám to zdát jako nic, ale pro mě je to velkej krok (jak ten Neilův na měsíci)! A doufám, že do #sneakerswould půjdete se mnou. Nemusíte se svěřovat s ničím (jako já), stačí něco vyfotit/natočit/napsat na Instagram/FB/Twitter s hashtagem #sneakerswould a tři z vás mohou vyhrát jedny Conversky (v ČR... a na Slovensku další tři!) spolu se #sneakerswould tričkem a vstupem na listopadový koncert v Converse zkušebně, víc si o tom přečtěte dole. Držím palce, máte na to už jen deset dní!

P.S.: Kdo vyhrál 3 poukázky do Starbucks z této soutěže? Radka Vejdovská (protože to moc dobře znám) & Markéta Geldnerová (wow, ta básnička!) & Klára Kloudová (chci něco takového i se svým jménem). Gratuluju!

P.P.S.: A nesmutněte, je tu ještě jedna soutěž. : )

Džíny -

Primark

Tričko -

GANT

Čelenka -

H&M

Tenisky -

Converse Shoreline

Taška -

H&M

Prsteny -

ANTIPEARLE

Sako -

H&M

Dioptrické brýle -

Ray-Ban