Mach, Šebestová a utržené sluchátko

Dlouho jsem se nemohla rozhodnout, jestli mi to sluchátko přijde cool, nebo spíš dost trapný. Pak mi to došlo. Je to nejlepší. Dá se z něj poslouchat normálně hudba, všechny mp3 si s ním normálně poslechnete, ale lidi se na vás budou v metru dost usmívat. True story. Mně ale přijde úplně skvělý na Skype! Strčíte to do počítače a jedete si jako za starejch dobrejch časů. Teda bez toho, aby vás někdo poslouchal ve vedlejším pokoji na druhé lince...

A v kombinaci s mým mobilem je prostě krásný, no ne? Jsou pro sebe jak stvoření a vždycky si u téhle mé dvojky vzpomenu na Japonsko. Myslíte, že je to proto, že japonská vlajka je bílo-červená, nebo proto, že Sony je z Tokia? Ano, obojí je správně! Asi se budete divit, že jsem si radši nekoupila iPhone 6. Ale vážení, já neměla ani iPhone 5S. Ani 5, ani 4S. Čtyřku jsem měla, jo, byla fajn, ale po ní potopa. Takže dámy a pánové, tohle je Sony Xperia Z2 a momentálně na trhu neexistuje nic lepšího. A já to sleduju, to se nebojte. Největší displej, nejlepší rozlišení, (více než) 20-megapixelový foťák, vydrží v plném provozu dva dny a hlavně, pozor, JE VODĚODOLNÁ. Ne pouze v tom smyslu, že se z pár kapek deště nezblázní, ale dokonce si s ní můžete půl hodinky plavat pod vodou, fotit si #selfie v bazénu nebo se koukat ve vaně na seriály a internety. Když vám přijde, že je moc otlapkaná, tak ji prostě vykoupete. Když vám ji (tu Xperii!) na party někdo polije vínem nebo guacamole, tak si frajersky pustíte silný proud vody a před všemi ten mobil omyjete. Slibuju, že všichni, ok, všichni, co tenhle Sony mobil neznají, budou v šoku. Nejlepší!

P.S.: Na nohou mám gumové Conversky do deště a louží (Chuck Taylor All Star Rubber), bála jsem se, že se v nich bude potit noha, když jsou takhle holínkové, ale naštěstí jsem v suchu! Pro milovníky bahna a festivalů naprosto ideální. A seženete je třeba na Footshop.cz, ale pozor, velikosti i barvy dost mizí. : )

P.P.S.: Voděodolné tenisky a voděodolný mobil = zítra začíná podzim!

Džíny -

Topshop

, tričko -

Comme Des Garçons

, tenisky -

Converse

, sluneční brýle -

H&M

, prsteny -

ANTIPEARLE

, sluchátko -

charity shop

, mobil -

Sony Xperia Z2