Vzpomínáme a rekapitulujeme

Byl to krásný rok, přiznejme si to. Jasně, ten další bude ještě lepší, ale pojďme si připomenout nějaká ta pozitiva předešlého! Silvestra jsem oslavila pracovně a v divadle. V lednu jsem se zamilovala do letní kolekce Gantu a pak si v červnu koupila ty své vysněné šaty s uzly a megaslamák. Zašla jsem na premiéru Soukromého vesmíru Heleny Třeštíkové - a to jsem ještě netušila, že o pár měsíců později pojedu do Karlových Varů s jejím synem Tomášem fotit jednu kampaň. Za rok 2012 se mi má sbírka kožených bund rozrostla ze tří kousků na celých šest. Oslavila jsem dvacetiny a to s nejlepšími přáteli, dostala jsem nádherné květiny, kosmetiky, zlaté Swatchky, knihy a skvělou rudou peněženku Furlu - víte, že byste měli mít červenou peněženku? Lákají prý peníze. Fotila jsem pro Marie Claire, třeba v H&M na Marni, šla ven s každou botou jinou, dala si nic moc burger u Pohlreicha, na Valentýna jela s kamarádkou do Drážďan, abych ji rozveselila - a bylo nám krásně. V únoru jsem poprvé potkala Rytmuse, velkej sympaťák!

V dubnu jsem si koupila Macbook Air a hned s ním letěla na 10 dní do Stockholmu ke kamarádovi na erasmus. Poprvé jsem ochutnala švédské masové kuličky - originálně ve Švédsku. Naprosto skvělých deset dní to bylo, spousta koncertů, alkoholu, Vasy a krásy. Zabila jsem spoustu času přípravou článků o produktech na oči, obličej a pusu, vedla pře kvůli botám, koupila si největší tašku světa (a Ditunka pak taky!), na párty v kostýmech jsem šla za obraz, strávila zas měsíc a půl svého léta v Chorvatsku, kde jsem jezdila na výlety s drahokamem, zase začala nosit brýle, ztratila pár let svého života psaním o jídle, v květnu jela s kamarádkou do Chorvatska a do Sarajeva na pár dní, v říjnu zas do Sarajeva s jinou kamarádkou. Byla jsem zlá na Louis Vuitton, objevila kouzelný prsten číslo 2, přišla o obočí, v září jela s kamarády na Berlin Festival a v listopadu jsem letěla do Chorvatska skočit do bazénu, taky jsem vám doporučila ty nejlepší vánoční dárky a zorganizovala velkou párty ve třech.

A kolikery nové boty přiskočily do mého botníku? Troje stejné baleríny ze Zary (tyrkysové, růžové a černé), jedny Badgley Mischka, šestery Conversky (béžové, Marimekko, (RED), kožené Star Player, bílé kožené a vytoužené stříbrné, které mi kamarád přivezl z Ameriky) - těch nikdy není dost, jsem 37.5 nebo 38, dík; jedny DKNY, dvoje z Manga, dvoje Kedsky, jedny Napapijri z Destroy, jedny Buffalo, jedny z H&M, jedny Finsk, dvoje z Asosu, jedny Martensky, jedny z Benettonu, jedny TUK, jedny z Topshopu, troje Havaianas, jedny Miista, jedny Dico Copenhagen, jedny Viktor&Rolf, troje MMM (z nichž dvoje jsou x H&M) - a o těch třeba někdy příště. Třicet čtyři párů, přátelé, uf. Ale zase jsem se spousty starých zbavila!

Během roku 2012 jsem taky spolupracovala se Zootem, Clinique, Converse, H&M, Gantem (pro který jsem i stajlovala!), Benefitem, Sephorou, MACem, Sarenzou, Urbanluxem, Lush, F&F a lehce s Antipearle. Taky mám za sebou nějakou tu práci pro Urbanlux, Marie Claire, Médiář, již neexistující Kraus magazín a další.